By Annepuck

Cadeaus - Geschenke - Presents

Welkom by Annepuck!


Hartelijk welkom by Annepuck
,

Wij zijn in 20167 gestart met onze website waar wij op dit moment o.a. luiertaarten verkopen vanuit Roermond. In de toekomst willen wij graag uitbreiden met cadeaus voor elke leeftijd. Het assortiment wordt nog uitgebreid. Hou onze site dus in de gaten voor updates en informatie. 

De luiertaarten zijn er in een jongensversie, meisjesversie of een neutrale versie. Het is mogelijk om andere producten te kiezen die wij gebruiken (b.v. knuffels, chocolade of lampjes) of andere kleuren. Wij maken een aangepaste offerte voor je klaar!

Daarnaast verkopen we kraammanden. Deze kun je helemaal zelf samenstellen of een kraammand bestellen die wij al hebben geplaatst op de website. Ga je binnenkort een babyshower plannen? Wij verkopen papierenborden, servetten en nog meer om de boel te versieren.

We hebben sinds een tijdje leuke spullen van chewies & more en van MJF creaties. Bijtringen, wagenspanners, speenkoorden en poppetjes.

Vanaf 15 november verkopen we Piens planner. Dit is een agenda voor het hele gezin. Bestel hier!

Ook zijn we bezig met nog meer leuke producten te verzamelen voor onze website. Houd ons op facebook en instagram in de gaten.

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

Veel plezier op onze site!

Groetjes, 

Anne & Puck


Hoera we bestaan 1 jaar. Vele kortingen!

Tot en met 31 januari krijg je

- 5% op de chewies

- 10% op de kraammanden

- 15% op luiertaarten

- 20% op piens planner